-32%

WMEM 180 Инвертор за заварување

WMEM 180 Инвертор за заварување

Шифра: 0301706001
-32%
18.999 мкд.
27.999 мкд.
Компактен и пренослив инвертер за заварување ММА.
Долготраен и издржлив на удари дизајн со ОКС конектори на кабли.
Едноставен за работа
Компактен и пренослив инвертер за MMA заварување Долготраен и издржлив на удари дизајн со OKC конектори на кабли
Едноставен за работа- потребно е само моментално сетирање Дигитален амперметар Заварува со електроди O 1,6 – 4 mm
Можност за работа со напојување од генератор
Заштита од прекумерна струја / Заштита од прекумерен напон
Автоматски топол старт
Автоматски лак
Анти-лепење автоматска фунција

Маса кабел кит со должина 2 m (16 mm2)
MMA кабел за заварување кит со должина 3 m
Четка
Маска за заварување


Максимална струја при интермитенца од 60%, (РЕЛ) (А) 145
Осигурачи, спори (А) 16
Максимална струја при интермитенца од 40%, (РЕЛ) (А) 170
Максимален дијамтер на електрода (mm) 4
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 20
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 115
Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 170
Конектори (Динзе) 50
Мрежен напон (V) 230
Напон на отворено коло (V) 59