WMEm 157 Limited Edition Series II Инвертор

WMEm 157 Limited Edition Series II Инвертор

Шифра: 301402030
19.500 мкд.
Компактен и пренослив инвертер за заварување ММА..
Hot start,
Аnti sticking,
Аrc force.
Инвертер за заварување WMEm 157 е пренослив апарат за заварување кој користи еднонасочна струја.Најчесто употребуван при заварување на конструкции и нерѓосувачки челик со употреба на рутилна и базицна електрода.Воедно се користат и за поправки, изработка на огради и работилници.
Струја за заварувањеt: 20 - 140 A
MMA заварување со обложена електрода
HOT START-ја зголемува струјата при заварувањето со палење на лакот
ANTI STICKING- автоматски ја прекинува струјата при лепење на електродата за материјалот
ARC FORCE – превентивно делува против лепењето на електродата за материјалот

ММА кабел за заварување
повратен маса кабел
маска WHEm 913
четка/чеканче


Мрежен напон (V) 230
Осигурачи, спори (А) 16
Максимална струја при интермитенца од 60%, (РЕЛ) (А) 81
Максимален дијамтер на електрода (mm) 3.2
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 63
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 20
Конектори (Динзе) 50
Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 140
Напон на отворено коло (V) 68