-18%

WMEm MIG 200D Multimatic Aпарат за заварување

WMEm MIG 200D Multimatic Aпарат за заварување

Шифра: 312002501
-18%
44.999 мкд.
55.499 мкд.
компактен и лесен за пренос ивертер апарат за MIG/TIG/MMA заварување
издржлив и отпорен на удари дизајн
конектроза за промена на поларитет (FLUX заварување)
лесен за работа-само подесување на струја е потребно
LED индикатор за снага и индикатор за грешки
заварување на жица со дебелини o 0,6 - 1,0 mm
заварување со електрода со дебелини o 1,6 - 4,0 mm
можност за работа на генератор
термичка заштита / заштита од пренапон
компактен и лесен за пренос ивертер апарат за MIG/TIG/MMA заварување
издржлив и отпорен на удари дизајн
конектроза за промена на поларитет (FLUX заварување)
лесен за работа-само подесување на струја е потребно
LED индикатор за снага и индикатор за грешки
заварување на жица со дебелини o 0,6 - 1,0 mm
заварување со електрода со дебелини o 1,6 - 4,0 mm
можност за работа на генератор
термичка заштита / заштита од пренапон

• кабел за заварување со пиштол 2,7м
• повратен кабел – маса (16 mm2) 2,0m
• црево за гас o 5,5 x 8 mm
• стега за црево за гас o 7 mm 2 pcs


Максимална струја при интермитенца од 60%, (МИГ) (А) 98
Максимален дијамтер на електрода (mm) 4
Макс. дебелина на жица Ø, нелегирана полна (mm) 1
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 76
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 30
Максимална струја при интермитенца од 100%, (МИГ) (А) 90
Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 200
Напон на отворено коло (V) 69
Мрежен напон (V) 230
Осигурачи, спори (А) 16