-5%

SPR 15502 DR INOX 230V потопна пумпа

SPR 15502 DR INOX 230V потопна пумпа

Шифра: 35015501100
-5%
8.999 мкд.
9.499 мкд.
Потопна пумпа SPR 15502 DR Inox за исцрпување на филтрирана вода од визби и резервоари. Практична за чиста вода и за градинарско наводнување. Работи едноставно без потреба од надзор. Пумпата се деактивира во моментот кога цела вода ќе биде испумпана.
Прекинувачки пловак

Рачка за носење

PVC конектор црево

Конектор од нерѓосувачки челик за заштита


Максимална всисна длабочина (m) 7
Моќност на мотор (kW) 1.1
Максимална потисна висина (m) 11
Максимален проток (l/h) 15500