-48%

MSEm 1302 Циркуларна потезна пила Basic line

MSEm 1302 Циркуларна потезна пила Basic line

Шифра: 50013223000
-48%
5.999 мкд.
11.480 мкд.
Циркуларната потезна пила MSEm 1302 L (Basic line) на Elektro maschinen е прецизна, флексибилна со многу практични решенија. Идеална за професионална работа со дрво , обложени панели и пластка. Интегриран ласер , кружна пила со карбидни врвови , 216x2,8x30, 24 заба. Робусна конструкција, алуминиумска основа и поефикасно собирање на прашина.
Вгреден ласер
Нож со карбидни врвови 216x2,8x30, 24 заби
Робусна конструкција
Алуминиумска база
Колектор за прашина

Вреќичка за прав
Работна стега
Два продолжетока за основата
Алатка за промена на пилата


Максимално сечење на висина при 90° маса/45° чело (mm) 35
Бренд REM
Мрежен напон (V) 230
Максимално сечење на висина при 45° маса/90° чело (mm) 60
Максимално сечење на ширина при 90° маса/90° чело (mm) 120
Вртежи (rpm) 5000
Максимално сечење на висина при 45° маса/45° чело (mm) 35
Максимално сечење на ширина при 90° маса/45° чело (mm) 120
Моќност на мотор (kW) 1.45
Димензии на пила (mm) 216
Максимално сечење на ширина при 45° маса/90° чело (mm) 80
Максимално сечење на висина при 90° маса/90° чело (mm) 60
Максимално сечење на ширина при 45° маса/45° чело (mm) 80

Аплицирај за дистрибутер