-20%

HDEm 2500i PREMIUM LINE 230V

HDEm 2500i PREMIUM LINE 230V

Шифра: 905290250010
-20%
24.000 мкд.
30.000 мкд.
Аксијална пумпа, 3 клипна изработени од челични клипови и тело од лесна легуре
Индукционен мотор со бакарни намотки
Заштита од преоптоварување
Старт-стоп систем на моторот од самиот пиштол
Силна конструкција
Систем за детергент со вариабилен притисок
Голими тркала и рачка лесно маневрирање

Метален пиштол со метална навртка
Армирано црево за висок притисок со метална навртка
Метално копје со брзи спојки
5 високопритисни дизни
дизна за пена
0° дизна
15° дизна
25° дизна
40° дизна
турбо дизна
Резервоар за детергент
Филтер за вода


Максимална температура на доводна вода (°C) 40
Должина на високопритисно црево (m) 10
Резервоар за детергент (l) 1
Максимален проток (l/h) 520
Моќност на мотор (kW) 2.5
Должина на електричен кабел (m) 5
Бренд REM
Максимален работен притисок (bar) 130
Мрежен напон (V) 230
Максимален притисок на вода (bar) 170

Аплицирај за дистрибутер