Buddy Arc 180 MMA/L-TIG, CE Апарат за заварување

Buddy Arc 180 MMA/L-TIG, CE Апарат за заварување

Шифра: 0700300885
36.999 мкд.
Buddy™ Arc 180 е стабилен и издржлив инвертор за професионален заварувач. Машината нуди најсовремени перформанси за заварување и сигурност преку употреба на IGBT технологија.

Маса кабел кит со должина 3 m
MMA кабел за заварување кит со должина 3 m


Максимална струја при интермитенца од 60%, (РЕЛ) (А) 125
Осигурачи, спори (А) 16
Бренд ESAB
Максимална струја при интермитенца од 40%, (РЕЛ) (А) 170
Максимален дијамтер на електрода (mm) 3.2
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 5
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 100
Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 180
Конектори (Динзе) 50
Мрежен напон (V) 230
Напон на отворено коло (V) 59.8

Аплицирај за дистрибутер