-20%

GSEm 3000 SB генератор

GSEm 3000 SB генератор

Шифра: 39030000101
-20%
24.999 мкд.
31.250 мкд.
Силна рамка 32мм
Мануелен старт
AVR контрола
Голем резервоар за гориво
Дигитален 3 во еден дисплеј (волти/фреквенција/работни часа)
Алтернатор со бакарни намотки
EU контролен панел со два блок излеси 230V/AC
12 V/ DC излез
Контрола за прекин на колото
Силна рамка 32мм
Мануелен старт
AVR контрола
Голем резервоар за гориво
Дигитален 3 во еден дисплеј (волти/фреквенција/работни часа)
Алтернатор со бакарни намотки
EU контролен панел со два блок излеси 230V/AC
12 V/ DC излез
Контрола за прекин на колото


Аплицирај за дистрибутер