-54%

GSEm 4500 SB генератор

GSEm 4500 SB генератор

Шифра: 39045000102
-54%
34.999 мкд.
74.999 мкд.
Бензиски генератор со лесен за старт, тивок, со AVR систем.
Робусен, со метален рам (32 mm) и тркала
Исклучување при ниско ниво на масло, автоматска заштита на моторот од оштетување
AVR систем
Ниско ниво на бучавост
3 in 1 meter for rental services
Алтернатор со бакарни жици


Максимална моќност, 230V (kW) 4.5
Бренд REM
Моќност на мотор (HP) 9
Мрежен напон (V) 230
Капацитет на масло (l) 1.1
Максимално време на континуирана работа (h) 11
Резервоар за гориво (l) 23
Номинална моќност, 230V (kW) 4
Зафатнина (cm3) 292

Име Шифра Цена
GSEm 4500SB Генератор + WMEm 136 + W 750-115 RT GSEm 4500SB Генератор + WMEm 136 + W 750-115 RT B-000185 109147 мкд. Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер