-43%

GSEm 2200 SB генератор

GSEm 2200 SB генератор

Шифра: 39022000102
-43%
19.499 мкд.
34.299 мкд.
Бензиски генератор, наменет за домашна употреба , тивок и лесен за стартување
Лесен старт
Одличен за домашна употреба
AVR систем
EU контролен панел
Алтернатор со бакарна жица
Едноставен контролен панел за работа
Приклучоци: 2 Euro
Сертифициран: CE, EMC
Бензиски мотор со долг век на траење и минимално одржување
Тивок при работа преку Pulse-Flo ауспух, што го прави еден од најтивките генератори на пазарот.


Номинална моќност, 230V (kW) 2
Зафатнина (cm3) 168
Максимална моќност, 230V (kW) 2.2
Бренд REM
Моќност на мотор (HP) 5.5
Мрежен напон (V) 230
Капацитет на масло (l) 0.6
Максимално време на континуирана работа (h) 10
Резервоар за гориво (l) 13

Аплицирај за дистрибутер