-31%

Caddy Mig C200i Апарат за МИГ заварување

Caddy Mig C200i Апарат за МИГ заварување

Шифра: 0349312030
-31%
75.499 мкд.
110.500 мкд.
Подвижен MIG/MAG апарат за заварување со вграден додавач за жица за O200 mm котури. Наменет е за трговци - поправки, одржување и заварување за монтажа на челик, алуминиум и нерѓосувачки челици како и лемење.
Подвижен MIG/MAG апарат за заварување со вграден додавач за жица за O200 mm котури. Наменет е за трговци - поправки, одржување и заварување за монтажа на челик, алуминиум и нерѓосувачки челици како и лемење. Овој апарат е лесен за употреба, интелигентна и моќна единица, нуди одлични заварувачки својства. Одличен, ако заварувате во работилницата или на терен. Опремене е со QSet ™ - интелигентно поставување на параметрите за заварување кои даваат совршен лак за сите материјални и комбинации на гас. Контрола со едно копче за доследен и оптимален квалитет на заварување за сите дебелини на плочи.


Мрежен напон (V) 230
Фреквенција (Hz) 50/60
Максимална струја при интермитенца од 35%, (МИГ) (А) 180
Максимална струја при интермитенца од 100%, (МИГ) (А) 100
Напон на отворено коло (V) 15
Макс. дебелина на жица Ø, нелегирана полна (mm) 1
Осигурачи, спори (А) 16