-34%

OPTIdrill B 16/230V/1Ph/50Hz столбна дупчалка

OPTIdrill B 16/230V/1Ph/50Hz столбна дупчалка

Шифра: 3008161
-34%
24.999 мкд.
38.200 мкд.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °и со стоп на длабочината на дупчењето.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °
Загарантирана концентричност помалку од 0,03 mm измерена во ракавот на вретеното за дупчење
Стоп на длабочината на дупчењето
Капак на ременот со безбедносен прекинувач
Одделно копче за итно запирање

Футер 1-16 mm


Должина L (mm) 510
Широчина на жлебање (mm) 270
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 16
Тежина (Kg) 36
Капацитет на футерот макс (mm) 16
Бренд OPTIMUM
Брзина без оптоварување (rpm) 660 – 2500 min¯¹
Работна широчина А (mm) 170
Моќност (W) 450
Работна должина L (mm) 160

Аплицирај за дистрибутер