-20%

OPTIdrill B 16/230V/1Ph/50Hz столна дупчалка

OPTIdrill B 16/230V/1Ph/50Hz столна дупчалка

Шифра: 3008161
-20%
30.499 мкд.
38.200 мкд.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °и со стоп на длабочината на дупчењето.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °
Загарантирана концентричност помалку од 0,03 mm измерена во ракавот на вретеното за дупчење
Стоп на длабочината на дупчењето
Капак на ременот со безбедносен прекинувач
Одделно копче за итно запирање

Футер 1-16 mm


Аплицирај за дистрибутер