STEm 6770 JP T Снежна фреза

STEm 6770 JP T Снежна фреза

Шифра: 38062700501
89.374 мкд.
Дијаметар на нож: 30см
Двостепено исфрлање на снегот
Далечина на исфрлање до 11-12м
Поеделива насока на исфрлање на снегот
Погон на гасеници, најдобар за браз и снег, самоходна
8 брзини: 6 напред и 2 назад
Подесива висина од земја
Голем контролен панел
LED светла
Блокажа на диференцијал


Бренд REM
Зафатнина (cm3) 208
Контрола на управување Да
Рачки со греачи Не
Ширина на чистење (cm) 67
Двиѓење назад (брзини) 2
Движење напред (брзини) 6
Тип на гориво Бензин
Моќност на мотор (HP) 7
Стартување на мотор Мануелен старт
Операции на исфрлање Два степени
Управување со една рака Не
Систем на движење со гасеници
Насока на исфрлање (°) 60-180
Висина на чистење (cm) 53.5

Аплицирај за дистрибутер