-20%

B 13 Столна дупчалка

B 13 Столна дупчалка

Шифра: 3008131
-20%
15.999 мкд.
19.999 мкд.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °и со стоп на длабочината на дупчењето.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °
Загарантирана концентричност помалку од 0,03 mm измерена во ракавот на вретеното за дупчење
Стоп на длабочината на дупчењето
Капак на ременот со безбедносен прекинувач
Одделно копче за итно запирање

Футер 1-13 mm


Работна широчина А (mm) 160
Моќност (W) 300
Работна должина L (mm) 160
Должина L (mm) 420
Широчина А (mm) 220
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 13
Тежина (Kg) 36
Капацитет на футерот макс (mm) 13
Брзина без оптоварување (rpm) 520 – 2620 min¯¹