OPTIdrill B 13/230V/1Ph/50Hz столбна дупчалка

OPTIdrill B 13/230V/1Ph/50Hz столбна дупчалка

Шифра: 3008131
14.999 мкд.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °и со стоп на длабочината на дупчењето.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °
Загарантирана концентричност помалку од 0,03 mm измерена во ракавот на вретеното за дупчење
Стоп на длабочината на дупчењето
Капак на ременот со безбедносен прекинувач
Одделно копче за итно запирање

Футер 1-13 mm


Капацитет на футерот макс (mm) 13
Бренд OPTIMUM
Брзина без оптоварување (rpm) 520 – 2620 min¯¹
Работна широчина А (mm) 160
Моќност (W) 300
Работна должина L (mm) 160
Должина L (mm) 420
Широчина на жлебање (mm) 220
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 13
Тежина (g) 36

Аплицирај за дистрибутер