-20%

OPTIdrill B 13/230V/1Ph/50Hz столна дупчалка

OPTIdrill B 13/230V/1Ph/50Hz столна дупчалка

Шифра: 3008131
-20%
15.999 мкд.
19.999 мкд.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °и со стоп на длабочината на дупчењето.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °
Загарантирана концентричност помалку од 0,03 mm измерена во ракавот на вретеното за дупчење
Стоп на длабочината на дупчењето
Капак на ременот со безбедносен прекинувач
Одделно копче за итно запирање

Футер 1-13 mm


Аплицирај за дистрибутер