-20%

B 20 столна дупчалка

B 20 столна дупчалка

Шифра: 3008201
-20%
39.500 мкд.
49.399 мкд.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °и со стоп на длабочината на дупчењето.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °
Загарантирана концентричност помалку од 0,03 mm измерена во ракавот на вретеното за дупчење
Стоп на длабочината на дупчењето
Капак на ременот со безбедносен прекинувач
Одделно копче за итно запирање

Футер 1-16 mm


Тежина (Kg) 51
Капацитет на футерот макс (mm) 16
Брзина без оптоварување (rpm) 520 – 2620 min¯¹
Работна широчина А (mm) 275
Моќност (W) 300
Работна должина L (mm) 275
Должина L (mm) 600
Широчина А (mm) 350
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 20