OPTIdrill B 20/230V/1Ph/50Hz столбна дупчалка

OPTIdrill B 20/230V/1Ph/50Hz столбна дупчалка

Шифра: 3008201
44.599 мкд.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °и со стоп на длабочината на дупчењето.
Прецизна дупчалка, со стожери за преку ± 45 °
Загарантирана концентричност помалку од 0,03 mm измерена во ракавот на вретеното за дупчење
Стоп на длабочината на дупчењето
Капак на ременот со безбедносен прекинувач
Одделно копче за итно запирање

Футер 1-16 mm


Должина L (mm) 600
Широчина на жлебање (mm) 350
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 20
Тежина (kg) 51
Капацитет на футерот макс (mm) 16
Бренд OPTIMUM
Брзина без оптоварување (rpm) 520 – 2620 min¯¹
Работна широчина А (mm) 275
Моќност (W) 300
Работна должина L (mm) 275

Аплицирај за дистрибутер