LF 724 S Одстранувач на боја

LF 724 S Одстранувач на боја

Шифра: 600724000
13.999 мкд.
LF 724 S е за еколошко отстранување на боја и лак дури и од дрвени површини, како што се скали, врати и прозорци и погоден за обработка на нетретирано дрво.
Само од Метабо: решeние на проблемите при реновирање. Заштедува до 70% од времето кога ќе се спореди со конвенционалните методи на работа
За еколошко отстранување на боја и лак дури и од дрвени површини, како што се скали, врати и прозорци
Погоден за обработка на нетретирано дрво
Погоден за обработка на засеците со ппомош на страничните ножеви
Променливо прилагодлива длабочина на отстранување
Куќиште излеано од алуминиум за оптимално дисипирање и издржливост на топлината
Карбид реверзибилно сечило, може да се користи од четири страни за подолг век на траење
Можност за екстракција со помош на поврзување на сите врсти правосмукалка
Со metaБОКС, интелигентно решение за транспорт и складирање

4 карбидни реверзибилни сечила
Комбо-клуч
MetaBOX 145
Конектор за екстракција
Поденциометар со рачка


Радијална длабочина на глодањето (mm) 0.15
Вртежен момент (Nm) 2
Макс. Длабочина на изрезот (mm) 28
Брзина без оптоварување (rpm) 10000
Аксијална длабочина на глодањето (mm) 0-0.3
Номинална влезна моќност (W) 710
Круг на вртење на ножевите (mm) 80
Излезна моќ (W) 430
Тежина (Kg) 24