Крцкала сет 75 WI 89

Крцкала сет 75 WI 89

Шифра: 91000.20001
6.500 мкд.
Сет од 75 парчиња шестоаголни клучеви,битови и крцкало.
Крцкало со 45 заби за да се обезбеди оптимален пренос на вртежниот момент, брзо ослободување со притискање на копчето и табела за во рикверц.
Рачка изработена од ергономски би-материјал со суспензии.
Шестоаголни насадни клучеви. Материјал: Хром-ванадиум
Во пластичен моделиран куфер.


Аплицирај за дистрибутер