-19%

WCC 001 Чистач на прозори

WCC 001 Чистач на прозори

Шифра: 26103660
-19%
2.000 мкд.
2.499 мкд.
Најлесен,ергономичен и ефективен чистач
на прозори во свокот рангТип на батерија Li-Ion
Батерии (V) 3.6
Моќност (W) 10