-14%

MTS 356 Циркулар за метал

MTS 356 Циркулар за метал

Шифра: 3840355
-14%
45.499 мкд.
52.499 мкд.
-Исклучително стабилна и робусна конструкција
-Лесен за транспорт
-За сечење на профили и цевки изработени од челик, бакар, месинг, алуминиум, пластика, композити и нерѓосувачки челик без течност за ладење
Примена на пр. за метални конструкции, во столарија, внатрешни монтажи и сл.
-Мотор со мек старт за полесно ракување при вклучување на пилата
-Стандардно со призма прицврстувачко менгеме за стегање цевки
-Агол на сечење: Десно 45 °, лево 39 °
1 MTS 356 Циркулар за метал
Шестоаголни клучеви од 4, 6 и 8 мм
1 заштитни очила
1 призма за стегање на менгемето
Без пила за метал


Бренд METALLKRAFT
Капацитет на сечење на челични цевки (mm) 132
Тежина (g) 23.5
Капацитет на сечење на профилен челик (mm) 100x180
Брзина без оптоварување (rpm) 1300
Капацитет на сечење на шипкаст челик (mm) 120x120
Номинална влезна моќност (W) 2200
Дијаметар на дискот (mm) 355x25.4

Име Шифра Цена
Нож за пила за метал 355 14" Z80 T80 Нож за пила за метал 355 14" Z80 T80 3853504 15999 мкд. Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер