-32%

WMEm 136 Инвертор за заварување

WMEm 136 Инвертор за заварување

Шифра: 301256002
-32%
8.499 мкд.
12.499 мкд.
Компактен и пренослив инвертер за заварување ММА
Долготраен и издржлив на удари дизајн со ОКС конектори на кабли.
Едноставен за работа.
Способен за работа на генератор на електрична струја.
Компактен и пренослив инвертер за MMA

Долготраен и издржлив на удари дизајн со OKC конектори на кабли
Едноставен за работа-Easy to operate - потребно е само моментално сетирање

Можност за работа со напојување од генератор

Заштита од прекумерна струја / Заштита од прекумерен напон
Автоматски топол старт

Автоматски лак

Анти-лепење автоматска фунција

Пакување во боја

ММА кабел за заварување
повратен маса кабел
маска
четка/чеканче


Максимална струја при интермитенца од 60%, (РЕЛ) (А) 60
Максимален дијамтер на електрода (mm) 3.2
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 47
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 20
Конектори (Динзе) 50
Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 120
Напон на отворено коло (V) 68
Мрежен напон (V) 230
Осигурачи, спори (А) 16

Име Шифра Цена
S 700 Надглавна маска 90X110 + 691 надглавник - Цр S 700 Надглавна маска 90X110 + 691 надглавник - Цр MSC000205 628 мкд. Види повеќе

Поврзани производи