• Како да нарачам?
  - Со креирање на свој профил, одбирање на производот и додавање во електронската кошничка.
 • Важност на цените?
  - Цените важат на денот на направената нарачка.
 • Како да платам?
  - Со платежна картичка или по електронски пат.
 • Како ќе го добијам нарачаниот производ?
  - Производот ќе ви биде испорачан на домашна адреса по карго.
 • Време на испорака на нарачката?
  - Испораката на нарачката е од 3 до 5 работни дена.
 • Дали се доплаќа испораката?
  - За нарачки над 1500 денари испораката е бесплатна, за нарачки до 1500 денари се доплаќа 100 денари за испорака.
 • Гаранција на производите?
  - Гаранцијата е различна и зависи од брендот на производот, најчесто е од 1 до 3 години.
 • Овластен сервис и резервни делови?
  - Овластен сервис е Маквелд ДОО и има обезбедено резервни делови за сите производи.
 • Рекламација на производ?
  - Производот може да се рекламира лично со прилог комплетна документација (фактура, фискална сметка, гаранте лист) во овластениот сервис.
 • Дали може да се замени производот за друг производ?
  - Да, доколку е неупотребен и е во фабричкото пакување со комплетната документација, со доплата на разликата во цена.
 • Каде може да се купи производот?
  - Во продажниот салон на Маквелд и трговската мрежа во МК
 • Кој е овластен сервисер?
  - Маквелд Доо
 • Каде се наоѓа сервисот?
  - Адреса: Ул.8 Инџиково бр.24 Скопје
 • Каква гаранција имаат производите?
  - Различни производи имаат различен гарантен рок. При купувањето, со производот ја добивата информацијата за гарантните услови.
 • Земја на потекло на производот?
  - ЕУ и останато.
 • Како да ве контактирам?
  - На mail или по телефон.
 • Кои би биле предностите ако креирам корисничка сметка кај вас?
  - Процесот на купување е побрз, можете да додавате омилени производи, може да добивате каталог на mail.
 • Како да се пријавам за добивање е-магазин?
  - Со внесување на вашата mail адреса.
 • Како да се пријавам за добивање е-магазин?
  - Со внесување на вашата mail адреса.
 • Како да го искористам купонот кој го добив?
  - Со заклучување на нарачката може да се креира вредносен купон кој може да го користите понатаму во купување нов производ.

Аплицирај за дистрибутер