Акција батериски програм Metabo

Важи од 16-09-2021 - 05-12-2021

Материјали за заварување на нелегирани челици

Важи од 28-12-2020 - 30-09-2021

Промоција брусилки Метабо пролет 2021

Важи од 26-05-2021 - 30-09-2021

Потезна циркуларна пила KGS 305 M + BSZ 12 Li

Важи од 10-05-2021 - 30-09-2021

Генератор GSEm 4500SB

Важи од 26-04-2021 - 30-09-2021

Хидрофори, пумпи и потопни пумпи Metabo

Важи од 08-04-2021 - 31-10-2021

Перач под висок притисок HDEm 1901

Важи од 25-02-2021 - 30-09-2021

Мали клипни компресори

Важи од 10-05-2021 - 31-10-2021

ПРОМО МАКВЕЛД - Септември

Важи од 01-09-2020 - 30-09-2021

Метабо PICK & MIX

Важи од 27-07-2020 - 30-09-2021

Special Metabo 1-3_2021

Важи од 01-01-2021 - 30-11-2021

Клипни компресори 100-200 l

Важи од 27-05-2021 - 31-10-2021

Акција Метабо 20.07-02.08.2021

Важи од 20-07-2021 - 30-09-2021

Аплицирај за дистрибутер