Компанијата МАКВЕЛД ДОО работи преку трговска мрежа и директна продажба на големи индустриски компании. Како поддршка на своите клиенти, компанијата обезбедува монтажа и постпродажен сервис.Основна активност на компанијата е производство, продажба и маркетинг, постпродажба и сервис на материјали на материјали и опрема за заварување, машини и алат, поточно:

  • Материјали и опрема за заварување
  • Електричен алат и прибор
  • Рачен алат
  • Перачи под висок притисок, индустриски правосмукалки, пумпи, компресори
  • Мерен алат
  • Професионални машини за обработка на дрво и метал

МАКВЕЛД ДОО поседува сертификат за Систем за управување со квалитет ISO 9001, издаден од најреномиранате сертификациона куќа TÜV Rheinland.


Аплицирај за дистрибутер