WMEm 176 Series II Инвертор за заварување

WMEm 176 Series II Инвертор за заварување

Шифра: 301602002
13.749 мкд.
Компактен и пренослив инвертер за заварување ММА Долготраен и издржлив на удари дизајн со ОКС конектори на кабли. Едноставен за работа
Компактен и пренослив инвертер за MMA
Долготраен и издржлив на удари дизајн со OKC конектори на кабли
Едноставен за работа-Easy to operate - потребно е само моментално сетирање
Можност за работа со напојување од генератор
Заштита од прекумерна струја / Заштита од прекумерен напон
Автоматски топол старт
Автоматски лак
Анти-лепење автоматска фунција
Пакување во боја

ММА кабел за заварување
повратен маса кабел
маска
четка/чеканче


Напон на отворено коло (V) 68
Мрежен напон (V) 230
Осигурачи, спори (А) 16
Максимална струја при интермитенца од 60%, (РЕЛ) (А) 140
Максимален дијамтер на електрода (mm) 4
Бренд REM
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 105
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 20
Конектори (Динзе) 50
Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 160

Име Шифра Цена
WMEm 176 II + 2kg електрода + торба за апарат WMEm 176 II + 2kg електрода + торба за апарат B-000100 Контактирајте нè за цена Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер