OPTIsaw CS315/400V/3Ph/50Hz циркуларна пила за метал

OPTIsaw CS315/400V/3Ph/50Hz циркуларна пила за метал

Шифра: 3302300

Име Шифра Цена
Циркуларна пила T8 за CS315 Циркуларна пила T8 за CS315 3357458 Контактирајте нè за цена Види повеќе
Циркуларна пила T4 за CS315 Циркуларна пила T4 за CS315 3357454 Контактирајте нè за цена Види повеќе
Циркуларна пила T6 за CS315 Циркуларна пила T6 за CS315 3357456 Контактирајте нè за цена Види повеќе
Име Шифра Цена
Топчест вентил 1/4 со рачка потребно за 03302300102 Топчест вентил 1/4 со рачка потребно за 03302300102 020103340 Контактирајте нè за цена Види повеќе
Вентил за емулзија за CS315 бр. 102 Вентил за емулзија за CS315 бр. 102 03302300102 Контактирајте нè за цена Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер