STEm 6056 снежна фреза

STEm 6056 снежна фреза

Шифра: 38060560101
61.538 мкд.
Дувач на снег со двостепена операција на исфрлување снег, погон на сите тркала, самоходен, 5 брзини напред, 2 назад.
Ширина на фреза: 56 cm
Двостепен дувач
Далечина на исфрлање на снег: 8-10 метри
Опсег на исфрлување на снег: 190°
Погон на сите тркала, Самоходен
Специјални гуми за снег 13“
7 Брзини: 5 напред, 2 назад
Адаптивна висина на чистачот од површината која се чисти


Моќност на бензински мотор (HP) 6
Систем на движење погон на сите тркала, самоодна
Тип на гориво Бензин
Висина на чистење (cm) 51
Зафатнина (cm3) 182
Операции на исфрлање двостепено
Движење напред (брзини) 5
Насока на исфрлање (°) 190
Резервоар за гориво (l) 3.6
Бренд REM
Движење назад (брзини) 2
Стартување на мотор Рачен старт
Ширина на чистење (cm) 56

Аплицирај за дистрибутер