-21%

E 400/9/200 230V Клипен компресор

E 400/9/200 230V Клипен компресор

Шифра: 9040020010
-21%
32.999 мкд.
41.249 мкд.
Двоцилиндрична пумпа со маслено подмачкување Погон на каиш Регулатор за притисок и брза спојка Ладилник на воздух на самата компресорска глава Метална заштита на каишот Резервоар од 200 L со штопна за дренажа Големи тркала за лесно маневрирање
Двоцилиндрична пумпа со маслено подмачкување
Погон на каиш
Регулатор за притисок и брза спојка
Ладилник на воздух на самата компресорска глава
Метална заштита на каишот
Резервоар од 200 L со штопна за дренажа
Големи тркала за лесно маневрирање


Тип на пумпа E 400
Големина на резервоар (l) 200
Притисок (bar) 9
Број на степени 1
Број на цилиндри 2
Вртежи (rpm) 950
Ефективен проток (l/min) 280
Бренд REM
Моќност на мотор (kW) 2.2
Всисен проток (l/min) 397
Мрежен напон (V) 230

Аплицирај за дистрибутер