Нарачај и подигни


Едноставна и брза услуга! Порачајте од дома и превземете ги производите од нашите локации
  1. Одберете “Нарачај и подигни” во вашата порачка, одберете датум, време и локација за подигање на порачката.
  2. Ќе добиете потврда на порачката на e-mail со број на вашата порачка.
  3. Превземете ја порачката од одбраната локација.
Нашата локација - Маквелд ДОО, ул. 8 бр. 24, Инџиково, Скопје

Мин време за подигање од потврда на порачката 15 мин.

Аплицирај за дистрибутер