MCi 2150 правосмукалка

MCi 2150 правосмукалка

Шифра: 292151
13.149 мкд.
MCI чистачите за водено и суво смукање се лидери во класата. Екстремно долготрајни што се должи на робусната конструкција, моќните мотори и нерѓосувачките резервоари.
Правосмукалка MCI 2150 со резервоар од нерѓосувачки челик и капацитет од 17 L , продесионален двостепен мотор, наменет за суво и водено смукање.


Антибактериски филтер
Флекс црево со должина од 2,5 m
Пластичен продолжеток со регулација на воздух
Кружна четка за всмукување
Додаток за всмукување во тесни места
Четка за суво всмукување (400 mm) Четка за водено всмукување (400 mm)
PVC/ALU продолжеток 50 cm (2 pcs)


Влезен проток (m3h) 210
Број на мотори 1
Бренд REM
Подпритисок (mmH2O) 2380
Големина на резервоар (l) 17
Максимална моќност, 230V (kW) 1.2

Аплицирај за дистрибутер