-21%

SPE 14502DN ECO 230V потопна пумпа

SPE 14502DN ECO 230V потопна пумпа

Шифра: 35014502900
-21%
5.999 мкд.
7.499 мкд.
Потопна пумпа SPE 14502 DN за исцрпување на филтрирана вода од визби и резервоари. Практична за чиста вода и за градинарско наводнување. Работи едноставно без потреба од надзор. Пумпата се деактивира во моментот кога цела вода ќе биде испумпана.
Прекинувачки пловак
Рачка за носење
PVC конектор црево


Максимална всисна длабочина (m) 5
Бренд REM
Моќност на мотор (kW) 0.9
Максимална потисна висина (m) 8.5
Максимален проток (l/h) 14000

Аплицирај за дистрибутер