-28%

SPG 18502 CDR Потопна пумпа

SPG 18502 CDR Потопна пумпа

Шифра: 35018521300
-28%
16.199 мкд.
22.499 мкд.
Потопна пумпа за одведување на надојдена вода. Користете ја за чиста или нечиста вода и за наводнување на градина.
Лесно може да работи без никаков надзор. Пумпата се деактивира кога ќе се извлече целата количина на вода.
Потопна пумпа за одведување на надојдена вода. Користете ја за чиста или нечиста вода и за наводнување на градина.
Лесно може да работи без никаков надзор. Пумпата се деактивира кога ќе се извлече целата количина на вода.


Мрежен напон (V) 230
Максимална всисна длабочина (m) 5
Моќност (W) 1300
Должина на електричен кабел (m) 10
Потисен приклучок (") 50/2
Максимална потисна висина (m) 12
Максимален проток (l/h) 18000