FMS 200 Intec Триаголна брусилка за дрво

FMS 200 Intec Триаголна брусилка за дрво

Шифра: 600065500
4.799 мкд.
Триаголна основна плоча за брусење на рабови, агли и површини Лесна рачна машина за практична работа со една рака и кутија за прашина со филтер за работа без поврзување со правосмукалка
Триаголна основна плоча за брусење на рабови, агли и површини
Лесна рачна машина за практична работа со една рака
Многу добар однос тежина / перфоманси, идеално за работа над глава
Област за држење со нелизгачка мека површина
Кутија за прашина со филтер за работа без поврзување со правосмукалка
Можност за екстракција на прашината со конектирање на повеќенаменска правосмукалка со адаптер

Кутија за прашина
1 набран филтер
Пластичен куфер


Бренд METABO
Површинско брусење-вибрации (m/s2) 5.5
Ниво на притисок на бучава (db(A)) 78
Орбитална фрекфенција без оптоварување (mm) 26000
Ниво на моќ на бучава (db(A)) 89
Подлога, димензија од агол до агол (mm) 100-147
Номинална влезна моќност (W) 200
Должина на електричен кабел (m) 2.8
Излезна моќ (W) 80

Аплицирај за дистрибутер