POWERMAxx BS BASIC 2,0 Ah Акумулаторски завртувач

POWERMAxx BS BASIC 2,0 Ah Акумулаторски завртувач

Шифра: 600080500
13.545 мкд.
POWERMAXX BS BASIC е акумулаторски завртувач/одвртувач со 2 х 10.8 V/2Ah Li-ion, полнач LC 40 (220-240 V / 50 - 60 Hz) и пластична кутија
Лесен компактен одвртувач /завртувач со исклучително компактен дизајн за разноврсна употреба
Вретено со шестоаголен прифат за битови за работа без футер
Интегрирана работна светилка за да се осветли областа за контакт
Практична кука појас за фиксирање на десната или левата страна без алатка
Дисплеј за проверка на статусот за полнење
Ultra-M технологија за највисоки перформанси, нежно ефикасно полнење, оптимално искористување на енергијата и долг живот
3-годишна гаранција на батерии благодарение на Ultra-М технологија

Брзостезен футер
Кука за појас
2 Li-бaterii (10,8 V / 2,0 Ah)
Полнач LC 40
Пластичен футер