-25%

SxE 450 TURBO TEC Вибрациона орбитална брусилка за

SxE 450 TURBO TEC Вибрациона орбитална брусилка за

Шифра: 600129000
-25%
14.500 мкд.
19.415 мкд.
Патентирано подесување на поставката на осцилирачко коло „Duo“: Може да се постави во зависност од апликацијата за фино брусење или отстранување на големи парчиња со Variospeed (V) Електроника за работа со прилагодена брзина за да одговараат на разни апликативни материјали
Патентирано поставување на осцилирачко коло „Duo“: Може да се постави во зависност од апликацијата за фино брусење или отстранување на големи делови
Variospeed (V) Електроника за работа со прилагодена брзина за да одговараат на разни апликативни материјали
Поденциометар за регулација на брзината
Турбо засилување: дозволува дополнителни резерви на моќност да се користат за максимално отстранување
Систем за контрола на напојувањето: Нема гребнатини кога машината директно ја ставате на материјалот со голема брзина
Прифат со нелизгава мека површина
Отстранлива странична рачка
Лежишта со топчест отпор на прав за долг работен век на машината
Цврсто куќиште од леан алуминиум
Лесно празна торба со текстил за прашина за работа без апарат за екстракција
Можност за екстракција со поврзување на правосмукалка
Подлога за брусење со повеќе дупки за ефикасно вадење и подолг век на траење на подлогата за пескарење

Вградена подлога "multi-hole"
Текстилни кеси за прашина
Шестоаголен клуч
Oтстранлива странична рачка