BE 6 Дупчалка со футер со клуч

BE 6 Дупчалка со футер со клуч

Шифра: 600132000
5.441 мкд.
Vario (V)-Електроника за работа со постојана брзина за апликации во различни материјали со напред-назад фунција


Мала прирачна машина
Vario (V)-Електроника за работа со постојана брзина за апликации во различни материјали.
Напред-назад
Место за ракување со не лизгачка мека површина "Soft-Grip"

Футер за клуч
Клуч за футер