-27%

WEV 15-125 Quick Аголна брусилка

WEV 15-125 Quick Аголна брусилка

Шифра: 600468000
-27%
11.000 мкд.
15.188 мкд.
-Најголем животен век за екстремни апликации: робусна, моќна аголна брусилка со регулација на брзината и најголема моќ во својата класа за поголем напредок при работа -Нов патент Metabo Marathon мотор со до 50% повеќе вртежен момент и до 20% поголем капацитет на оптоварување за побрзо отстранување на материјал и подолг сервисен век -Vario-Tacho-Constamatic (VTC) електроника со потенциометар: за работа со број на вртежи пролагодени во однос на материјалот кои под оптоварување остануваат непроменети -Сега уште побрзо: M-Quick систем за промена на дискот без алат со притискање на копче и одвртување на M-Quick навртката -Странична рачка Metabo VibraTech (MVT) рачка за намалување на вибрациите за пријатна и континуирана работа -Metabo S-automatic сигурносна спојка: го минимизира ударот на најниско ниво кога дискот неочекувано ќе се заглави - за максимална заштита на корисникот и брз напредок
-Најголем животен век за екстремни апликации: робусна, моќна аголна брусилка со регулација на брзината и најголема моќ во својата класа за поголем напредок при работа
-Нов патент Metabo Marathon мотор со до 50% повеќе вртежен момент и до 20% поголем капацитет на оптоварување за побрзо отстранување на материјал и подолг сервисен век
-Vario-Tacho-Constamatic (VTC) електроника со потенциометар: за работа со број на вртежи пролагодени во однос на материјалот кои под оптоварување остануваат непроменети
-Сега уште побрзо: M-Quick систем за промена на дискот без алат со притискање на копче и одвртување на M-Quick навртката
-Штитник подеслив без алат
-Странична рачка Metabo VibraTech (MVT) рачка за намалување на вибрациите за пријатна и континуирана работа
-Metabo S-automatic сигурносна спојка: го минимизира ударот на најниско ниво кога дискот неочекувано ќе се заглави - за максимална заштита на корисникот и брз напредок
-Електронска заштита од оптоварување, мек старт и рестарт заштита

-Штитник
-Внатрешна подлошка
-M-Quick навртка
-Metabo VibraTech (MVT) странична рачка


Број на вртежи при оптоварување (rpm) 11000
Брусење со брусна хартија-вибрации (m/s2) 3
Навојно вретено (M) 14
Номинална влезна моќност (W) 1550
Дијаметар на дискот (mm) 125
Ниво на притисок на бучава (db(A)) 93
Излезна моќ (W) 940
Ниво на моќ на бучава (db(A)) 104
Должина на кабел (m) 4
Бренд METABO
Брзина без оптоварување (rpm) 11000
Површинско брусење-вибрации (m/s2) 4
Вртежен момент (Nm) 3.5

Аплицирај за дистрибутер