SBE 650 Ударна Дупчалка

SBE 650 Ударна Дупчалка

Шифра: 600671000
5.899 мкд.
Vario-(V)-Електроника за работа со број на вртежи кои одговараат на различни материјали. Потенциометар за подесување на брзина. Напред назад .
Vario-(V)-Електроника за работа со број на вртежи кои одговараат на различни материјали.
Потенциометар за подесување на брзина.
Напред назад .
Хексагонален прифат за завртување без футер.

Брзостезен футер
Клуч за футер
Странична рачка
Длабински граничник за бушењеМаксимален број на удари (/min) 44800
Дијаметар на дупчење во меко дрво (mm) 30
Брзина без оптоварување (rpm) 2800
Должина на електричен кабел (m) 2.55
Дупчење во бетон-вибрации (m/s2) 24.4
Бренд METABO
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 13
Број на вртежи при оптоварување (rpm) 1500
Навојно вретено за дупчалка со шестоаголен прифат (") 1/4
Макс.вртежен момент, мек (Nm) 9
Капацитет на дупчење (mm) 16
Номинална влезна моќност (W) 650
Навојно вретено за дупчалка (") 1/2
Ниво на притисок на бучава (db(A)) 91
Дијаметар на вратот (mm) 43
Излезна моќ (W) 320
Дупчење во метал-вибрации (m/s2) 5.8
Ниво на моќ на бучава (db(A)) 102
Капацитет на футерот макс (mm) 13

Име Шифра Цена
Powermaxx Bs Аку.одвртувач+SBE 650 Ударна дупчалка Powermaxx Bs Аку.одвртувач+SBE 650 Ударна дупчалка B-000060 13999 мкд. Види повеќе
SBE 650 Ударна дупчалка +Сет сврдли HSS-R SBE 650 Ударна дупчалка +Сет сврдли HSS-R B-000088 Контактирајте нè за цена Види повеќе
SBE 650 + сет од 11 сврдли SBE 650 + сет од 11 сврдли B-000153 5799 мкд. Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер