-9%

FSX 200 Intec Вибрациона орбитал. брусилка за дрвo

FSX 200 Intec Вибрациона орбитал. брусилка за дрвo

Шифра: 609225500
-9%
4.499 мкд.
4.899 мкд.
Лесна рачна машина за практична работа со една рака, со многу добар однос тежина / перфоманси, идеално за работа над глава, со заштита од прашина на лагерите за долг животен век на машината и кутија за прашина со филтер за работа без поврзување со правосмукалка.
Лесна рачна машина за практична работа со една рака
Многу добар однос тежина / перфоманси, идеално за работа над глава
Област за држење со нелизгачка мека површина
Заштита од прашина на лагерите за долг животен век на машината
Кутија за прашина со филтер за работа без поврзување со правосмукалка
Можност за екстракција на прашината со конектирање на повеќенаменска правосмукалка со адаптер

Кутија за прашина
1 набран филтер
Пластичен куфер


Излезна моќ (W) 90
Ниво на моќ на бучава (db(A)) 93
Површинско брусење-вибрации (m/s2) 6.5
Брзина без оптоварување (rpm) 11000
Должина на електричен кабел (m) 2.8
Број на вртежи при оптоварување (rpm) 9500
Бренд METABO
Номинална влезна моќност (W) 240
Ниво на притисок на бучава (db(A)) 82

Поврзани производи

Аплицирај за дистрибутер