Дијамантски диск за сечење 125x22.23 mmPromotion "Univerzal"

Дијамантски диск за сечење 125x22.23 mmPromotion "Univerzal"

Шифра: 624307000
389 мкд.
Дијамантски диск за сечење 125x22.23 мм, универзален Наменет за разни градежни материјали , бетон, тврд камен, цигли, керамички плочки и др. Висина на дијамантскиот сегмент 7.0 мм Максимална работна брзина 80 m/s .

Бренд METABO
Макс. вртежи во минута (rpm) 12200
Дијаметар на дискот (mm) 125

Аплицирај за дистрибутер