BS 18 L 2,0 Ah Батериски завртувач

BS 18 L 2,0 Ah Батериски завртувач

Шифра: 602321500
Мин. 1 - 14159 мкд.
Мин. 1 - 14159 мкд.
BS 18 L 2,0 Ah е компактна дупчалка / одвртувач за области со универзална примена со ултра-М технологија: најголеми перформанси, брзо полнење и 3 години гаранција на пакетот батерии.
Компактен бежичен одвртувач за области со универзална примена
Интегрирано LED работно светло со функција за ноќно светло за оптимална осветленост во работната област
Практична кука за ремен и држач за да може да се носи од десната или левата страна
Пакувања на батерии со приказ на капацитет за проверка на статусот на полнење
Ултра-М технологија: најголеми перформанси, брзо полнење и 3 години гаранција на пакетот батерии.
Со MetaboBox, интелигентно решение за транспорт и складирање

Самостезен футер
Полнач SC 30
metaBOX 145 кутија
Кука и прифат за битови
2 Li-ion батерии (18 V/2.0 Ah)


Капацитет на футерот макс (mm) 13
Бренд METABO
Брзина без оптоварување (rpm) 0-450/0-1800
Тип на батерија Li-Ion
Тежина (Kg) 1.6
Капацитет на дупчење во дрво (mm) 20
Батерии (V) 18 V 2 Ah
Макс.вртежен момент, мек (Nm) 25
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 10
Макс.вртежен момент, тврд (Nm) 50
Капацитет на футерот мин (mm) 1.5
Прилагодлив вртежен момент (Nm) 1,5-6

Аплицирај за дистрибутер