-6%

Combo Set 2.4.3 18V - BS 18+W 18 LTX Батериски сет

Combo Set 2.4.3 18V - BS 18+W 18 LTX Батериски сет

Шифра: 685082000
-6%
24.499 мкд.
25.894 мкд.
Безжичен батериски одвртувач BS 18: лесен и компактен за дупчење/ одвртувач со исклучително компактен дизајн за разноврсна употреба и бежична батериска брусилка W 18 LTX 125 Quick: тенок дизајн за продолжен комфор при работа во области со ограничен простор со робусен мотор за долг работен век.
Безжичен акумулаторски одвртувач BS 18: лесно компактно дупчење / одвртувач со исклучително компактен дизајн за разноврсна употреба.
Интегрирано работно светло за осветлување на областа за апликација
Бежична акумулторска брусилка W 18 LTX 125 Quick: тенок дизајн за продолжен комфор при работа во области со ограничен простор.
Робусен мотор за долг работен век.
Заштита од преоптоварување: го штити моторот од прегревање
Батерии со приказ на капацитет за проверка на статусот на полнење
Ултра-М технологија за највисоки перформанси, ефикасно полнење, оптимално искористување на енергијата и долг работен век
3-годишна гаранција за батериите благодарение на Ultra-M технологијата

Батериски бежичен одвртувач bs 18, самостезен футер, кука за каиш. Батериска бежична брусилка W 18 LTX 125 Quick, надворешна шајбна, шајбна за внатрешна поддршка, Quick промена на алат, странична рачка, филтер за прашина, Батерии со голема моќност (18 V / 2.0 Аh), Батерии Li-Power (18 V / 4.0 Аh) ), Полнач SC 30, Пластична кутија.


Прифат за алат SDS-Plus
Ниво на притисок на бучава (db(A)) 87
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 13
Батерии (V) 18
Ниво на моќ на бучава (db(A)) 98
Капацитет на дупчење во бетон со ударни сврдли (mm) 24
Брзина без оптоварување (rpm) 8000
Макс.дијаметар на бушење-со круна (mm) 68
Бренд METABO
Вртежи (rpm) 4000
Дијаметар на дискот (mm) W 18 LTX 125 Quick
Тежина (g) 2.9
Дијаметар на дупчење во меко дрво (mm) 25

Име Шифра Цена
Сет батерии 18 V 1x2,0+1x4,0 Ah Li-Ion+ASC 30-36  Сет батерии 18 V 1x2,0+1x4,0 Ah Li-Ion+ASC 30-36 685162000 9999 мкд. 11049 мкд. Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер