-8%

Combo Set 2.7.1 12 V * BS+SSD (2x 2,0Ah) Батер.сет

Combo Set 2.7.1 12 V * BS+SSD (2x 2,0Ah) Батер.сет

Шифра: 685166000
-8%
15.799 мкд.
17.090 мкд.
Безжичен ударен завртувач PowerMaxx SSD 12 кој е компактен завртувач со удар без кабел, за тешки апликации + Безжичен завртувач PowerMaxx BS 12 кој е лесен компактен завртувач со исклучително компактен дизајн за разновидна употреба
Безжичниот ударен завртувач PowerMaxx SSD 12 е компактен завртувач со ударот без кабел за тешки апликации
Безжичниот завртувач PowerMaxx BS 12: лесен компактен завртуваш со исклучително компактен дизајн за разноврсна употреба
Класата Metabo 12 Volt - лесна, но моќна
Ултра-М технологија: најголеми перформанси, брзо полнење и 3 години гаранција на пакетот батерии.
Пакувања на батерии со приказ на капацитет за проверка на статусот на полнење

2 Li-батерии (12 V/2.0 Ah),
Полнач SC 30,
Пластична кутија


Дијаметар на дупчење во меко дрво (mm) 18
Макс.вртежен момент, мек (Nm) 17
Батерии (V) 12
Ниво на моќ на бучава (db(A)) 75
Дијаметар на дупчење во челик (mm) 10
Максимален вртежен момент (Nm) 115
Макс.големина на завртката(mm) 12
Капацитет на футерот мин (mm) 1
Макс.вртежен момент, тврд (Nm) 40
Брзина без оптоварување (rpm) 0 - 360 / 0 - 1400-PowerMaxx BS/0-2500-SSD
Бренд METABO
Капацитет на футерот макс (mm) 10
Прилагодлив вртежен момент (Nm) 0.5-5 Nm-PowerMaxx BS 12
Максимален број на удари (/min) 3500
Тежина (g) 1
Прифат за алат 1/4" (6.35 mm) PowerMaxx SSD 12
Ниво на притисок на бучава (db(A)) 64

Име Шифра Цена
PowerMaxx BS 12 Батериска дупчалка/завртувач  PowerMaxx BS 12 Батериска дупчалка/завртувач 601036890 6999 мкд. 7113 мкд. Види повеќе
PowerMaxx SSD 12 Батериски ударен завртувач PowerMaxx SSD 12 Батериски ударен завртувач 601114890 8891 мкд. Види повеќе
Пластична кутија MC 10 Akku-BS Akku-PowerMax      Пластична кутија MC 10 Akku-BS Akku-PowerMax 623855000 2239 мкд. Види повеќе
Basic-Set батерии 12V 2 x 2,0 Ah Basic-Set батерии 12V 2 x 2,0 Ah 685300000 9780 мкд. Види повеќе
Име Шифра Цена
Combo Set 12 V  BS+SSD (2x 2,0Ah) + битови Combo Set 12 V BS+SSD (2x 2,0Ah) + битови B-000184 Контактирајте нè за цена Види повеќе
KGS 305 M Циркуларна пила + Combo set 2.7.1 12 V KGS 305 M Циркуларна пила + Combo set 2.7.1 12 V B-000201 Контактирајте нè за цена Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер