Caddy Tig 2200i TA33 + TXH 201 Апарат за ТИГ заварување

Caddy Tig 2200i TA33 + TXH 201 Апарат за ТИГ заварување

Шифра: 0460450881
194.220 мкд.
•Наменето за квалитетно ТИГ заварување со легиран, нелегиран и не'рѓосувачки челик.
•Леснен за употреба - сите параметри за заварување претставени со јасен распоред.
•ESAB 2 - програм функција - можност за претходно програмирање и промена на програмата за време на заварувањето.
•Pulsed TIG welding - зголемена контрола на влезот на топлина и базенот за заварување.
•Micro Pulse - минимизирајте ја зоната погодена од топлина, особено на тенок материјал.
•ArcPlus™ II - подобри карактеристики на заварување, ја поедноставуваат вашата работа и ви даваат подобар квалитет на заварувањето.
•True MMA заварувачки карактеристики -Hot start и Arc force параметри
•VRD –Voltage Reduction Device - безбедносна функција при заварувањето во режимот MMA.
•Можност за дополнителен долг кабел за напојување - дава дополнителен голем радиус на работа.

3 m комплет кабли за РЕЛ и ТИГ пиштол TXH 201 4m


Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 170
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 110
Бренд ESAB
Мрежен напон (V) 230
Конектори (Динзе) 50
Минимална струја на заварување, (ТИГ) (А) 3
Максимална струја при интермитенца од 60%, (ТИГ) (А) 150
Осигурачи, спори (А) 16
Максимална струја на заварување, (ТИГ) (А) 220
Максимална струја при интермитенца од 60%, (РЕЛ) (А) 130
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 4
Максимална струја при интермитенца од 100%, (ТИГ) (А) 110

Аплицирај за дистрибутер