-15%

Minarc Evo 180 Апарат за РЕЛ заварување

Minarc Evo 180 Апарат за РЕЛ заварување

Шифра: 61002180
-15%
59.999 мкд.
69.999 мкд.
Апаратот ги има ајдобрите перформанси на заварувањето во својата категорија. Секој елемент на Minar Evo 180 е дизајниран да ги задоволи потребите на професионалните заварувачи со највисоки барања. Тежината и димензиите се соодветни за користење на терен. Апаратот овозможува врвен квалитет на заварување. Идеален е за користење на терен, може да се користи со напојување од електрична мрежа или генератор, дури и со подолг кабел за напојување. Minarc Evo е лесен за носење, така што нормално можете да го земете при секое патување. Пакувањето вклучува кабли за заварување и маса од 3 m и лента за рамо.

Осигурачи, спори (А) 16
Бренд KEMPPI
Максимална струја при интермитенца од 40%, (РЕЛ) (А) 170
Максимален дијамтер на електрода (mm) 4
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 10
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 115
Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 170
Конектори (Динзе) 25
Мрежен напон (V) 230
Напон на отворено коло (V) 90
Максимална струја при интермитенца од 60%, (РЕЛ) (А) 150

Аплицирај за дистрибутер