Повеќенаменска алатка Метабо (клешта)

Повеќенаменска алатка Метабо (клешта)

Шифра: 657001000
Клештата Metabo Multi Tool е мултифункционална алатка со 10 различни функции, вклучувајќи клешти и одвртувач PH.
Клештата Metabo Multi Tool е мултифункционална алатка што можете да ја однесете со вас на патот, во вашиот автомобил или во вашиот прибор за алат. Преклопниот дизајн го прави складирањето и транспортот полесен и побезбеден. Производот има 10 различни функции, вклучувајќи клешти и шрафцигер PH.


Аплицирај за дистрибутер