Дијамантски диск за сечење 150x22.23 mm [2x] Uni Silver

Дијамантски диск за сечење 150x22.23 mm [2x] Uni Silver

Шифра: 610047
Универзална дијамнска пила за правење жлебови во сите видови градежни материјали.
За употреба кај специјални машини за сечење и жлебење во градежни материјали.

Две унивезални дијамантски пили (Silver)


Бренд SPIT
Дијаметар на дискот (mm) 150

Име Шифра Цена
D 88 E Брусилка за бетон со 2 ножа(150 mm)     D 88 E Брусилка за бетон со 2 ножа(150 mm) 811219 84999 мкд. Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер